werkplaats autobedrijf pepers

Uw auto laten keuren nabij Veghel

Wilt u uw auto laten keuren en woont u in de omgeving van Erp, Veghel of Gemert? Dan staat Autobedrijf Pepers graag voor u klaar. Met meer dan 40 jaar ervaring rekent u op ons voor een betrouwbare en vakkundige keuring van uw auto. Ook zijn wij BOVAG-gecertificeerd en staan persoonlijke service en transparantie bij ons hoog in het vaandel. Hierdoor weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Laat uw auto keuren door een expert uit de omgeving van Erp, Veghel en Gemert

Bij het keuren van uw auto gaan we bij onze garage in Erp, tussen Veghel en Gemert, zorgvuldig te werk. Niet alleen om aan de eisen van de apk-keuring te voldoen, maar ook om ervoor te zorgen dat u weer veilig de weg op kunt. Hiervoor maken we onder andere gebruik van moderne leesapparatuur waarmee we allerlei storingen op kunnen sporen. Komen we iets tegen dat gerepareerd moet worden of aan onderhoud toe is? Dan overleggen we eerst met u voor we tot reparatie overgaan.

 werkplaats autobedrijf pepers

✔ Transparante bedrijfsvoering
✔ Persoonlijke service
✔ BOVAG-gecertificeerd

 

 werkplaats autobedrijf pepers

Reken op een uitgebreide dienstverlening

Autobedrijf Pepers uit Erp, nabij Gemert en Veghel, kan meer dan alleen uw auto keuren. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een afspraak te maken voor een kleine of een grote beurt. Dan lopen we uw auto op meerdere punten na en vervangen we bijvoorbeeld de olie. Zo zorgen we ervoor dat u weer veilig de weg op kunt. Daarnaast staan we voor u klaar met diverse soorten reparaties, zoals een bandenreparatie.

Neem contact met ons op voor een afspraak

Wilt u uw auto laten keuren door ons garagebedrijf uit de omgeving van Erp, Gemert of Veghel? Maak dan een afspraak in onze werkplaats. Bel hiervoor naar 0413 211 902. Ook wanneer u vragen heeft over onze garage of meer informatie wilt over onze dienstverlening, kunt u contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar.