autobedrijfpepers

Apk in Erp

Als u een oudere auto heeft moet u deze regelmatig een keuring van uw apk laten uitvoeren en daarvoor kunt u uitstekend terecht bij onze garage in Erp, ook als u uit Gemert of Veghel komt. Wij zijn BOVAG-gecertificeerd en hebben ruim 40 jaar ervaring, waardoor we u hierin zeer goed van dienst kunnen zijn. Bovendien kunt u met alle merken en modellen auto’s bij ons terecht, want wij zijn een universeel autobedrijf. Reken dus elk jaar op Autobedrijf Pepers voor een keuring van uw apk in Erp, Veghel en Gemert.

Een keuring van uw apk in de omgeving van Erp, veghel en Gemert

Wanneer u vanuit Veghel of Gemert naar onze garage in Erp komt voor een keuring van uw apk, dan kunt u rekenen op de beeste service. Wanneer wij een onderdeel tegenkomen dat aan vervanging of repartie toe is, nemen we meteen contact met u op. Zo weet u precies waar u aan toe bent en bepaalt u zelf wat er met dit onderdeel moet gebeuren. Transparantie neemt namelijk een belangrijke plek in binnen onze bedrijfsvoering. Ook klantvriendelijkheid en gastvrijheid hebben we hoog in het vaandel staan. Dit is van toepassing als u uw auto brengt voor een keuring bij ons autobedrijf in Erp, voor uw apk in de buurt van Veghel en Gemert, maar ook wanneer u op ons rekent voor een van onze andere diensten. We kunnen bijvoorbeeld ook een grote of kleine beurt voor u uitvoeren of autoschade herstellen.

✔ Transparante bedrijfsvoering
✔ Persoonlijke service
✔ BOVAG-gecertificeerd

autobedrijfpepers
autobedrijfpepers

Maak een afspraak voor een keuring

Wilt u uw een keuring van de apk van uw auto laten uitvoeren in de omgeving van Gemert, Veghel of Erp? Maak dan een afspraak bij de werkplaats of neem telefonisch contact met ons op via 0413 211 902. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht met al uw vragen over uw auto.