Werkplaats

Bij Autobedrijf Pepers in Erp ontvangt u een eerlijk advies en verzorgen wij graag het onderhoud van uw auto. Onze werkplaats is zo ingericht dat u met alle merken en soorten auto’s bij ons terecht kunt.

U kunt bij ons onder meer terecht voor:
- APK
- Onderhoud en reparatie
- Bandenwissel
- Uitlijnen en balanceren
- Aircoservice
- Schadeherstel
- Diagnose stellen

Wanneer u een betrouwbare garage zoekt voor het onderhoud aan uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Reparaties worden pas na overleg en goedkeuring van de klant uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Tevens beschikken wij over moderne apparatuur voor het uitlezen van storingen aan uw auto of het bijvullen van uw airconditioning.

Vervangend vervoer
Wanneer u uw auto bij ons in onderhoud heeft u de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van een leenauto. Zo blijft u mobiel.

Haal- en brengservice
Wanneer u een afspraak maakt voor onderhoud of reparatie kunt u aangeven of u uw auto opgehaald wilt hebben. Deze halen wij bij u thuis of op kantoor op en leveren we ook weer af.

Bandenhotel
Beschikt u over winter- en zomerbanden? Laat de banden die uit het seizoen zijn dan opslaan bij ons. Zo bent u ervan verzekerd dat ze veilig en droog staan.

Garantie
Mocht uw auto nog in de fabrieksgarantie vallen dan is dat geen probleem. Zodra uw auto in onderhoud is bij een BOVAG-onafhankelijk autobedrijf blijft de fabrieksgarantie gewoon intact! Dat geldt ook als u uw nieuwe auto elders heeft gekocht en het onderhoud door ons laat uitvoeren.