Werkplaats

Voor uw auto het allerbeste onderhoud in Erp

U brengt uw auto naar Autobedrijf Pepers voor het allerbeste onderhoud in Erp. Bij deze garage in Erp ontvangt eerlijk advies en het beste onderhoud aan uw auto. Onze werkplaats is zo ingericht dat u met alle merken en soorten auto’s bij ons terecht kunt. Bovendien is ons bedrijf in Erp BOVAG-gecertificeerd, waardoor u zeker bent van uitstekend onderhoud aan uw auto. Met 40 jaar ervaring hebben wij uitstekende expertise en hanteren we een transparante werkwijze. U wordt dus goed geholpen en weet altijd waar u aan toe bent.

Uw auto brengt u voor uitstekend onderhoud naar dé specialist in Erp

Ons autobedrijf uit Erp biedt een breed scala aan diensten als het gaat om onderhoud aan uw auto. U kunt bij ons onder meer terecht voor:

Voor het beste onderhoud aan uw auto bent u in goede handen bij onze garage in Erp. Reparaties aan de wagen worden pas na overleg en uw goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Tevens beschikken wij over moderne apparatuur voor het uitlezen van storingen aan uw auto of voor het bijvullen van uw airconditioning.

werkplaatd1.jpg

Vervangend vervoer

Wanneer uw auto bij onze garage in Erp in onderhoud is, heeft u de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van een leenauto. Zo blijft u mobiel.

Haal- en brengservice

Wanneer u een afspraak maakt voor onderhoud of reparatie kunt u aangeven of u uw auto wilt laten ophalen. Deze halen wij bij u thuis of op kantoor op en leveren we ook weer af.

Bandenhotel

Beschikt u over winter- en zomerbanden? Laat de banden die uit het seizoen zijn dan opslaan bij ons. Zo bent u ervan verzekerd dat ze veilig en droog staan.

Garantie

Mocht uw auto nog in de fabrieksgarantie vallen dan is dat geen probleem. Zodra uw auto in onderhoud is bij een BOVAG-onafhankelijk autobedrijf blijft de fabrieksgarantie gewoon intact! Dat geldt ook als u uw nieuwe auto elders heeft gekocht en het onderhoud door onze garage in Erp laat uitvoeren.

werkplaats2.jpg

Maak een afspraak voor auto-onderhoud

Is uw auto aan onderhoud toe en woont u in Erp, Veghel of omgeving? Dan staat Autobedrijf Pepers graag voor u klaar. Maak een afspraak bij onze werkplaats of neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. U bereikt ons door te bellen naar 0413 211 902.