werkplaats autobedrijf pepers

Een grote beurt in regio Veghel

Het is verstandig om na elke 30.000 kilometer of om de twee jaar uw auto een grote beurt te laten geven bij Autobedrijf Pepers in de omgeving van Veghel en Gemert. Zo zorgt u er namelijk voor dat eventuele mankementen en storingen tijdig opgespoord worden, waardoor u een stuk veiliger onderweg bent. Daarnaast verlengt goed onderhoud de levensduur van uw auto. De grote beurt is niet verplicht, maar het is wel slim om deze elke twee jaar te laten uitvoeren bij onze garage in regio Veghel en Gemert.

Een grote beurt voor uitgebreid onderhoud aan uw auto nabij Veghel en Gemert

Tijdens de grote beurt controleren we in onze werkplaats nabij Veghel en Gemert een uitgebreid aantal punten aan de binnen- en buitenkant van uw auto. Ook wordt de auto uitgelezen met behulp van moderne uitleesapparatuur, om eventuele storingen op te sporen. Zo weet u zeker dat uw auto volledig naar behoren functioneert. Komen we een probleem tegen dat verholpen moet worden? Dan gaan we niet zomaar tot reparatie over, maar overleggen we eerst met u. Nadat we de mogelijkheden met u hebben besproken, gaan we desgewenst over tot reparatie of vervanging van het onderdeel. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

werkplaats autobedrijf peters

✔ Transparante bedrijfsvoering
✔ Persoonlijke service
✔ BOVAG-gecertificeerd

 

werkplaats autobedrijf peters

Schakel onze garage in voor een onderhoudsbeurt

Is uw auto aan een grote beurt toe en woont u in de omgeving van Gemert of Veghel? Of wilt u onze garage uit Erp voor een andere dienst inschakelen, bijvoorbeeld voor een bandenreparatie of een autokeuring? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0413 211 902 of maak online een afspraak in onze werkplaats.